Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 21:01   #6323
Issytarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
Domyślny

ostrzegam ze to beda dlugie wypociny ALE PRAWDZIWE I DOKLADNIE OPISZE TO DLACZEGO ODESZLISMY OD INMATES

@Duuki,Endrox i wszscy co nie rozumieja, nie chca rozumiec albo nie wiedza czemu zostalismy neutral

A wiec zaczelo sie od tego ze bylismy pomiatani przez La Onde, Simona(lidera Inmates)
Najwazniejszy powod byl taki ze Simon sam powiedzial jakis czas temu juz
'polacy to miesio armatnie, mozna nimi pomiatac, nie pomagajcie im za duzo, bede ich kickowal z gildi jeden po jednym za glupie powody i zwsze nie bede im do konca pomagal'
Po tej wypowiedzi mozna stwierdzic ze jest on jebanym kutasem..
Zawsze bylismy loyal(ofc nie wszyscy z nas bo np. nie ktorzy sie wyplacali , nie bilisie itp) ale to byla garstka i do reszty pownien miec szacunek..

Teraz oprucz slow robil to, La onda kickowala naszych ludzi z respow, wyzywala, pokazywala ze jest lepsza i jedyne co Simon robil to od czasu do czasu pogadal z nimi ale bylo to robione zadko, bez jakich kolwiek checi
i oprucz tego Simon byl bardzo zadko wiec takie sprawy sie zbieraly grubo, bywalo ze byl on raz na tydzien a w tydzien bylo takich spraw kilkanascie

Teraz przejdzmy dalej jak Simon moze robic tak z ludzmi ktorzy starali sie tak samo jak starzy Inmates a nawet bardziej, padalismy dla nich, porzyczalismy kase, staralismy sie robic wszystko zeby przezyli jesli byla taka potrzeba, jeden maly przyklad?
Speed~ spanikowal na carlin i rzucil haslo ze nie moze uciec( a tak na prawde mogl tylko spanikowal), na channelu na vent bylo duzo osob glownie polacy i nikt z nas nie pytal o nic tylko odrazu wybiegl i mu zwyczajnie pomogl z reszta takich przykladow bylo setki

Nastempnie w gildi Inmates bylo zawsze cos takiego
' bija mnie, napisz ktos do xxxxxxx bo mnie leja za to ze powiedzialem ze ja tu jestem'
'sory ale pisz do Simona, nie moge Ci pomoc'
'ale kurwa simona teraz nie ma zara padne..'

i koniec na tym sie konczylo, Simona nie bylo a wiec nikt nie mogl zalatwic sprawy m.in. dlatego co napisalem wyzej stworzylismy H&H gdzie nie ma obsrancow tak jak w Inmates i nie czekamy na 1 lidera az przyjdzie i pomoze i pogada a dana osoba sie wyjebie tylko lecimy i pomagamy a dopiero pozniej pytamy sie o co poszlo

Dalej byla kasa gildiowa i kasa z paymentow, owszem bylo mowione ze prawia cala kasa z paymentow idzie dla Inmates mimo to my oczekiwalismy tez czegos od nich a mianowicie i m.in. tego ze bedziemy loyal do siebie i nie bedziemy soba pomiatani i kasa gildiowa powinna zostac w gildi nie prawda? A nasz wielki lider Simon wydawal ja na swoje pacce, blessy i ? I dawal ja dla innych osob ktore nie byly w gildi np.Sindre, Mandus a ta kasa byla gildiowa..
Z paymentow zaden z polakow nigdy nic nie dostal chodz z czystej przyzwoitosci powinien jakas tam czesc dac dla jakiegos lidera polaka..

to na tyle o Simonie i po czesci o La ondzie

Teraz o samej La Onda
Jej memberzy zawsze mysleli ze sa od nas lepsi, pomiatali nami jakbysmy nic nie zroblili w wojnie i im nie pomogli w niej.
Uwazali ze to oni i tylko oni nam pomogli w wojnie ale dzieki nam to oni dali by byli pomiatani przez Adde bo robil pa na ich kumplach i chcial zrobic POI'a tydzien przed tym jak La Onda chciala i do tego taniej wiec wygrali te wojne takze dla siebie, oprucz tego tak szybko by nie skonczyly walczyc NS i CC zebysmy my nie zrobili ZALEDWIE tych 550+ fragow na nich i nie zmarnowali im 90% morali, 90% kasy i nie skasowali kilku harow. To sa fakty..

Dlatego powstala gildia H&H + dolaczyly do naszego Alliance Simply the best i Outcasts poniewaz nie zamierzamy byc soba pomiatani i uwazani za NIC bo sami najlepiej my wiemy co zroblismy i zamierzamy za to byc minimalnie uwarzani

Jak to Feliex napisal na forum tibia.com
' "Show loyal so u get respect" There we show loyal but where was respect ? '
:s

A wiec niech teraz zobacza jak to jest, moge powiedziec tylko ze mam respect do kilku ludzi z Inmates ale nie do Simona i nie do gildi La Onda
Wiec dlatego duki ani Endrox nie placzcie teraz bo sami widzicie ze te powody naszego odejscia byly powazne i bylo ich duzo..

Powodzonka nastempnym razem beda wiedziec czego nie robic

Ostatnio edytowany przez Issytarus - 22-04-2008 o 23:35.
Issytarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem