W poradniku dopatrzyłem się większej ilości błędów. Najbardziej uraziło mnie to że poradnik jest pod stary system żywiołów przez co cały jest do dupy. Różdżki o małym zasięgu>?< Absurd. Brak zdjęć i sam tekst. 3/10 za to że napisałeś te literki. Brakuje uwzględnienia popytu na dane runki na rynku.
Na podstawie tego poniższego tekstu udowodnię że sam autor nie wie co pisze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barthollo
Od 33 lvl~ - Posiadamy juz najlepszą rożdżke Wand of Inferno. No i w tym momencie możemy iść już na poważny exp. Bierzemy ze soba plecak HMMów i idziemy na Cyce, pojedyncze dragi, scraby, można chodzić również na pojedyncze respy DS(Demon Skeleton) oraz Vampire.
|
Dragi z woi (ogniem) to możesz po ogonie posmyrać. Na cycach lata się już od 19... Powodzenia z ds i woi. Baj baj maszkaro see you in temple!
Cytuj:
Od 50 lvl~ - Ja sobie na tym lvlu kupiłem PACCA i miałem latwiej z expieniem, ale dla tych co nie posiadają PACCA mogę chodzić na Hero, większą ilość dragów, polecam wyposażyć się w 2 plecaki HMM oraz 1 plecak SD, nie zapomnieć również 1 bp health potion oraz 1bp mana potion.
|
Ekhem gdzie na facc są hero? no gdzie? Nadal będziesz smyrał dragi waląc z woi?
Cytuj:
Od 70 lvl~ - Tu powiem któtko i zwięźle otóż chodzimy na pojedyncze respy Demonów mamy ze sobą 2 bp SD, 3bp HMM oraz 1 bp Great potion health i 1 bp great mana potion
|
Na jakim ots mag używa great health potionów?