Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 22:29   #1198
saia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv

Stan: Na Emeryturze
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
Domyślny

tak , ehe ,nom ,ok tylko gdzie ja powiedzialem ze to forum jest glupie , napisalem ze kogos nie kochaja rodzice??
osoby ktore wyzywaja mnie nazywam "glupcami" (jak to ladnie ujales) poniewaz takie osoby nie maja zadnego powodu by w ten sposob pisac oprocz tego ze nie podoba im sie moje zdanie (zauwaz ze o ile dobrze pamietam zadnej z wymianek slownych nie rozpoczalem ja )
nie bardzo potrafie wymyslec cos w obronie przeciwko tej twojej "ortografii" ale nie wydaje mi sie zebym kogokolwiek pouczal

pewnie wiekszosc osob stwierdzi znowu ze jestem zly i w ogole be chlopiec z powodu ze czyjes racje mi sie nie podobaja ale
rakus , w pierwszym akapicie sa same wymyslone historyjki , wkladasz mi w usta slowa ktorych nie wypowiedzialem (oprocz tego nieszczesnego "chociarz"

ps. nie powinienem stad >ilestam gwiazdek< poniewaz to nie jest twoje prywatne forum tylko forum publiczne , bedzie cie moze kiedys stac to se kupisz server postawisz i bedziesz mial swoje prywatne forum , a jak narazie przyzwyczaj sie do tego ze tu moze wejsc kazdy i pisac co chce(nie lamiac regulaminu forum ofc)