Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 23:52   #10393
konradekkk
Guest

Domyślny

Widze ze ostro jedziecie po Bodziu, ale wydaje mi sie ze poprostu mu tak czy siak zazdroscicie. Chlopak jak zwykle daje nowe foki zeby forum sie jakos trzymalo a tu wypadaj jakis Ragnuss i najezdza na niego.
@Ragnuss
Co Cie to boli jakiego ma antyvira jego sprawa. Skoro gra tyle czasu i do tej pory nic mu sie nieprzytrafilo to raczej antyvir nie jest najgorszy
Mowisz ze niema czym szpanowac, a wedlug Ciebie czym on chcial zaszpanowac? Dal poprostu nowe fotki, bo jak wszyscy wiemy to forum do umieszczania zdjec. Przegladam czesto forum i wydaje mi sie ze jego fotki sa ciekawsze niz twoje boli Cie to jakiego ma chara i jakie adoony? Przynajmniej nie jedzie na bocie Co Cie boli ze siedzi recznie na piratach, przynajmniej sa jeszcze ludzie co graja dla przyjemnosci a nie dla "lvla" i boca do osrania.
@Speedy
Widze ze znowu sie odzywa "Ziom" co ma wiecej w lapie niz w glowie. Uwazasz ze bodzio by sie na hydrach wylozyl Widocznie nie widziales go w akcji I nie miales przyjemnosci z nim "pohuncic", ale czego sie spodziewac po "elosiemayoziom" ktory kupil chara i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy Moze pokazesz nam pare fotek jak sam expisz na hydrach z przyjemnoscia poogladam.
@all
Czepiacie sie jego addonow i tego gdzie expi. Boli was to ze ma pirate outa i wiele innych?Smiejecie z jego pirate outa a zaloze sie ze 90% z was chcialaby miec takiego outa i by sobie walila przed kompem
Nie uwazacie ze skoro mial ochote zrobic addona do pirate outa to sobie poprostu poszedl zloocic hooki, peg legi itp. A przy okazji exp mu wpadnie :> Myslicie ze tylko na piratach expi czy widzicie to co chcecie widziec bo niewydaje mi sie zeby tylko na piratach expil. Expil tam jak mial 70lvl~ bo byla wtedy dobra kasa i exp w miare przyzwoity. Ostatnie Ssy z piratow to dlatego ze robil addona Jakbyscie go znali to byscie wiedzieli ze potrafi dobrze bloczyc, dawal nawet ciekawe ssy Odnosnie nowej kolezanki bodzia, wydaje mi sie ze to jego sprawa gdzie ja poznal i czy dal jej inva do domq. Widocznie ma do ludzi zaufanie. Czepiacie sie jego wygladu, i zdjecia w garniaku z czapeczka. Troche humoru nikomu nie zaszkodzilo. Mysle ze poprstu zal wam dupe sciska bo chlopak ma dobry lvl, skille, niezle outy i zapracowal na to wszystko uczciwa gra. Zaraz powiecie ze niech sobie ma ze jest "no lifem" i siedzi caly dzien przed kompem a wy wolicie robic to i tamto. Wydaje mi sie ze to raczej nie "no life" tylko gral od poczatku servera i mial rok z paroma miesiacami na zdobycie tego wszystkiego, co jest rzecza nie niemozliwa . Gdyby byl "nolifem" to by gral 20h\7 i niewidzialby nic innego. Kto go zna to wie ze gra dla przyjemnosci i swoich kumpli\"kumpelek xD".
Nie zwracaj Bodzio uwagi na te trole z forum i 3maj tak dalej

pzd.