Witam wszystkich. Mój pierwszy post na tym forum i w tym temacie

Gratuluję wszystkim adv, nice ss'y. Widać że panuje tu miła jak i wroga atmosfera

.
Będę tu także wrzucać w miarę możliwości po kilka swoich SS'ów z mojego chara, na początek coś takiego:
To dawny SS z mojego chara, mam jeszcze starsze ale musiałbym poszukać, jednak nie będę robić wiochy z starszymi SS'ami jak wbijanie 10lvl
Tu już coś nowszego jak jakiś noobek ze mną pisał. Nie muszę chyba mówić że przydałby mu się słownik -,-
Tutaj gdy skillowałem przylazł następny ..... i zaczął nawet bez pytania walić slimy. Później dopiero zaczął odpowiadać na moje pyt. Kolo chyba nie wie co to jest postać magiczna bo skillował sworda ^^ Co chwile mi kopiował i wklejał napis każdemu dobrze znany "You advanced in sword fighting" (dobrze napisałem?) Nie wiem po co to mu było potrzebne, może do zabicia nudy albo chciał poprostu wbić sobie shield.
Tu nareszcie adv dista na 75 (zero botów

)
Tu taki najnowszy, dzisiejszy adv.
A tu loot z dzisiejszego expa
Byłem lekko zaskoczony ilością tych steel helmet'ów, wyraźnie widać że cipy po tym mini updatecie zwiększyli loot z guardów, częściej wylatują steel'e oraz nawet trochę wiecej kasy leci.
Lekko nie chce mi się już bić tego lvl'a, tym bardziej że buda się kończy, oceny nie są za dobre

i trzeba coś w tym kierunku robić. Ale jak biorę się za lvl to już porządnie. Narazie nie ma chęci
Ok to tyle, dawajcie jeszcze więcej swoich ss'ów.
Pozdro