Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2008, 14:15   #4855
Bezmusk
Użytkownik Forum

Bezmusk's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros007 Pokaż post
@norbi
zazdroszcze? głowa cię boli? niby czego, że sam nie umie dojść do czegoś?niee ja wole sam wypracować coś.... nie chodzę za h-lvl i wale behe itp
Zazdrościsz, gdybyś miał kumpla 200ek+, byś mu puce jebał "chodz na demy, behe, wrl", wiesz co, ktoś by ci zaproponował pójście na demce, to jeszcze między nogami byś mu wyczyścił, że o tym pomyślał, pewnie męczyc dragi 10h na dobe, jak aod lub inne dziecko tibii, z twojego gadania wynika, że grasz w tibie dla lvlu, nie masz kumpli, więc za questy, hunty, blokowanie płacisz innym, bo przecież nikt z nieznajomym nigdzie nie pójdzie(chyba, że jest taki błyskotliwy jak ja ...).

Gz ssów, zrobił się spam.

Co widze niektórzy mijają się z prawdziwym celem tibii, którym jest wspólne robienie questów, huntów, zabijania. Expienie solo jest żenujące i szybko sie nudzi, jak grałem ed, od 50 do 61lvl expiłem 2x solo na d lair bo nie było kumpla ek online, zjedziecie mnie ? Dzieci, które potrafią tylko expić solo(bo nikt ich nie chce brać na hunt/quest) są upośledzony psychicznie, nie wyobrażam se 5h na np. hero lub BK, nie pisząc z kimś etc.~ Lepiej z kimś przeżywać, że zlociło się rare etc. niż samemu(przeżywać - nie brać tego do serca).

PS: blant aj laf ju

DZIZYS KRAJS

DŻOŁK HEHE

Po kilku latach na forum odkryłem Listę Kumpli.
Bezmusk jest offline