Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2008, 14:58   #7539
Vaks
Użytkownik Forum

Vaks's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: +1
Skille: +80/+60
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BagSsiu Pokaż post
jemu chodzi o to że zamiast napisać : "ładne pismo" napisałeś "nice pismo"
Bo już nie ma się do czego przyczepić i szuka na siłę sposobu żeby wywołać kolejną wojnę w tym temacie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
A zasady interpunkcji, jak przecinki, też obowiązują. Więc się kurwa dostosuj, a potem innym ich język polski wypominaj...
A zresztą, raz piszesz Cię z dużej litery, a potem tobie z małej. Zdecyduj się człowieku.
Interpunkcja a ortografia to całkiem co innego. Ja zwracam uwagę na ortografię i na byki jak niektórzy piszą np. "chodzom, idom" itp., od tego aż oczy bolą. Co do pisania raz z wielkiej, raz z małej....huj mnie to obchodzi czy raz piszę z wielkiej czy raz z małej, nie zwracam na to uwagi gdy szybko piszę. A tak na marginesie, na to można jeszcze przymknąć oko ale na "idom" itp. sam chyba przyznasz że nie, nawet jak ktoś ma dysleksję.
Nie mam ochoty dłużej z wami polemizować na temat naszego języka, bo nawet nikomu zwrócić uwagi nie można ponieważ nast. kłótnia się rodzi. Sami patrzcie na siebie, ja tak robie gdy chcę kogoś innego oceniać i wiem jakie ja robię błędy oraz czy muszę się na nich skupiać czy nie!