Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2008, 17:32   #41
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Dla mnie oznaka silnej woli wsrod niepalaczy jest oparcie sie modzie i znajomym, zas wsrod palaczy, przyklady mozna znalezc powyzej/ umiejetnosc obrony wlasnego stanowiska oraz takze udane proby rzucenia (lecz nie dziala to w druga strone!).
Ja po swoich znajomkach zaobserwowałem, że jest zupełnie odwrotnie. Od kilku lat teraz modne jest niepalenie. Przez całe 3 lata liceum ta małą garstka palaczy chowała się po kątach z petami bo po prostu się tego wstydzili, a jak ktoś takiego delikwenta przyłapał to był temat do naśmiewania się z niego. Nie dlatego, że palenie szkodzi, czy cos tylko po prostu większość nie pali - ci co palą odstają od normy = "obciach" Przynajmniej w moich okolicach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafayen Pokaż post
No wogóle nie wiem po co te nalepki są jeśli ktoś to lubi to i tak będzie to robił a nie zwracał uwage na napis na naklejce...
Te nalepki nie są po to, żeby społeczeństwo uświadomić, że papierosy szkodzą, tylko po to, żeby potencjalni chorzy na raka, nie mogli pozwać koncernów tytoniowych na grube miliony .
Glacial jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.