No nareszcie przeczytalem all posty i moge wywnioskowac ,ze :
1. Mowicie ze na Non PvP latwiej wykonac tego questa sorcom. NIE PRAWDA ! Nie ma to znaczenia bo gdy w zasiegu ue jest czlowiek i potwor dmg dostaje tylko potwor wiec tu nic nie stoi na przeszkodzie sorcom grajacym na servie PvP.
2. Ktos tam napisal ze na Nova chcieli zrobic tego questa. Dokladnie tak byl to James Dark i Sir Baxter , poszli we 2. Gdy padl Sir Baxter , James zyl jeszcze 10min (patzr lista deadow obydwoch <tibia.com>) podejrzewam ze James padl z powodu tych kickow , freezow itp.
3. Screeny to nie fake'i w 100%. Zastanawiacie sie dlaczego zamazane bylo hp gracza kolo zejscia ? Wydaje mi sie , ze on tam na dol zszedl i wyszedl i stad ta reakcja demonow (wszystkie obrocone na polnoc).
4. Ktos zadal pytanie o Scarab Coinsy. O ile sie nie myle wypadaja z Ancient Scaraba. Nie jestem pewny.
5. Setzer ma kilku ownerow ,jest br i jego PvP jest oblesne ,wiec nie mowcie o nim bo jest dla mnie ciota.
Mala ciekawostka to tekst napisany przez Sir Baxtera na jego acc.
"Whats next ? 10 demon quest ? A harder monster than demons are needed." Mniej wiecej tak. I sie chlopak przejchal na obie ;/