Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2008, 19:53   #10504
Danyziom
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rangus
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin Pokaż post
Ey mama Was nie kocha?? Czy ja po Was cisne??? NIE wydaje mi się, ale jak chcecie to po mnie jeździjcie, a nie po Milenie<Yumiyo>, ona nie jest kobietą, o której możecie mówić co chcecie... ROZUMIECIE???

@Ragnuss

Qrwa pajacu pierdolony co chcesz sobie udowodnić że umiesz kogoś powyzywać pzrez neta, czy Cie to rajcuje?? Chłopie walnij sie w łeb kilka razy i zastanów co TY sobą reprezentujesz... Zanim zaczniesz wyzywac innych spójrz najpierw w lustro... Chłopie jesteś intelektualnym 0, debilem ze wsi co nic nie umie tylko kozaczy tym, że kogoś zwyzywa...

Żal mi Was, szkoda, że 90% z Was nie umie sie zachować.... MI jak ktoś sie nie podoba to zachowuje to dla siebie, albo dyskretnie to mówie, a nie "O BODZIO CIPA ZNALAZŁ SOBIE NOWĄ DUPODAJKE !!!" Qrwa ludzie kim Wy jesteście

NARA-.-

a ty kurwa buraku z pola myslisz ze co ?? jebany konski zwisie wyjebana odbytnico , ssij mi jaja od czerwca do maja ty niedojebany murzynie twoj stary to niedojebany murzyn huju pierdolony . Masz niedorozwoj muzgu ty fagasie pierdolony , stary cie nie kocha normalnie bo kocha cie kutasem w nocy . Jak wchodzisz do domu to stary cie wola do wanny zebys sie z nim wykompal ty huju niedojebany , zajebany bengalski huju . Masz nick zieleczanin bo jestes huju ze wsi ssiesz jaja na kazdym rogu ! masz pojebie dziewczyne w tibi
ktora ma 36x36 pixeli i jest w formacie bmp ty pajacu . Masz stado murzynow w dupie ktorzy cie zapinaja codziennie w nocy zajebany matkojebco . na tyle starczy jak jescze cos napiszesz to cie kurwa pojade jak psa jak jebanego burka ktorego codziennie latasz w dupe ty huju niedorozwiniety ! nie wstawiaj tych screenow na forum bo jestes lamusem dla 90 % tego serwera i wiecej razy miales huja w dupie niz twoja stara klusek na talerzu . jak ci sie tak juz milop czyta ty pierdolony huju to powiem ci ze ta twoja mala dziwka tibijska kiedys ci obrobi dupe i juz nie bedziesz taka pro szmata ty zjebie

CUUUUUUUUUUUuu
Danyziom jest offline