Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ponieważ takie jest moje zdanie na temat wyczynu Kuby i rysownika. Nie przeszkadzało mi to, że wbili flagę w gówno, a że Rada zajmuje się takimi pierdołami i tylko nakręca całą aferę to jest dla mnie śmieszne... Moją opinię wyraziłem już wcześniej na ten temat i na jej podstawie uważam, że rada znów się kompromituje :<
|
A czym ma się według ciebie zajmować?
@up
Wolnosc slowa i demokracja nie wykluczaja poszanowania symboli waznych dla duzej czesci spoleczenstwa.
@topic
Najzabawniejsze jest to, że osoby najgłośniej krzyczące o tym, jaka to w Polsce jest "kupa", "bałagan" i jak to "zasługuje na potępienie" powtarzają zwykle tylko opinie przeczytane na forach internetowych czy tez zaslyszane od rodziców/znajomych. Mało kto jest tak naprawdę wskazać, co konkretnie im się w naszym kraju nie podoba - a już przemyśleć, czy każdy problem naszego kraju jest winą polityków i władzy, wykracza poza możliwości 95% naszego społeczeństwa. Nie mówiąc już o tym, że aparatura państwowa nie jest jednoznacza z narodem i jego symbolami. Ale taka już widocznie nasza zaściankowa mentalność.