Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2008, 09:27   #3547
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubon Pokaż post
Wlaczam mecz. Na pasku pisze Bar 0 - 0 MU.
Moj tata "o barany graja z krowami!"
xD
Masz bardzo mądrego tatę

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
Trochę mnie denerwuje, że Ferguson przyjął wariant wywiezienia remisu. Barcelona jest ostatnio tak słaba, że Manchester spokojnie mógłby się pokusić o zwycięstwo. O remis na Camp Nou ostatnimi czasy naprawdę nie jest trudno.
No właśnie, przecież Barcelona jest taka słaba że nawet w defensywnym ustawieniu ManU powinno ją rozjechać 5-0. Przecież Manchester ma tego pro evul CR7, który strzelił już tyle goli . Ehh miło było patrzeć jak te będące w tej super formie, mające zmiażdżyć Blaugrane ManU miało 39% posiadania piłki i ograniczając się do kontrataków oddało "aż" 5 strzałów(chyba 3 z rzutów wolnych) na bramke rywala...w tym 1 celny. Uważam, że po przebiegu wczorajszego spotkania Barca powinna zdobyć przynajmniej 1 bramkę, po prostu sobie na to zasłużyła. Po tym meczu widać, że Barcelone stać na awans i wyeliminowanie tej...jak to określił nasz redaktor najlepszej drużyny na świecie.

Jednocześnie zdaje sobie sprawę jak trudno będzie strzeli bramkę na Old Trafford, ale wiem też jak zmotywowani wyjdą na to spotkanie piłkarze Barcy. Dodam jeszcze, że każda bramka w "teatrze marzeń" będzie liczyć sie podwójnie.

Co do karnego Ronaldo i tych niedokładnych podań piłkarzy Sir Alexa, to sie nazywa "magia" Nou Camp Kibice byli wczoraj fantastyczni a ich doping pobudzał zespół do wywierania ciągłej presji na przeciwniku.
Za tydzień wszystko może sie zdarzyć, faworytem będą ponownie piłkarze Manchesteru i to mi odpowiada.

Co by sie nie stało na Old Trafford i tak Visca el Barca!

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 24-04-2008 o 13:46.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem