19-12-2004, 16:16
|
|
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Costanzo
****a!! Co jest do chu.. z tą grą... Płace mymagam!!! Co to mają być za teksty w stylu "CipSoft prosi o wyrozumiałość z powodu tej awari i informuje że nie może oferować żadnych rekompensat strat wynikłych z tych problemów..."
Ja *******e! Oddawać 4 dni pacc które poszło w ****.... się ***ać! Mój kumpel wczoraj zginął przez te *******one Kicki i stracił c-armor! Jeszcze pare dni tak będzie to kończe z tym shitem...
|
15 lat
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Fringilla
No i k.. za***iscie, znowu to samo :[
Wlasnie sobie expuje na max.attack i pewnie juz dawno mnie cos zdarzylo zezrec Koncze z ta gra
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Crakeer
........ To juz jest wku****** ........ jak codziennie takie niespodzianki maja byc to ja dziekuje.
Wczoraj mnie wyje**** na HERO .................. !!!!!!!!!!!
Dzis na DRAGU ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG. mam juz dosyc tej gry. Zadnej informacji od CiP'ów. Mogli by jakos uprzedzic ... ale nie! PO CO !!
Ps. Tez gram na Aurea ...
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Wampir Wiesiek
Grrrrrrrrr!!!!! Wywalilo Mnie Juz Po Raz 8 Co To Sie Do Licha Dzieje Juz Ine Wytrzymuje!!!! Jak Nie Naprawia Teg Bledu To Sie Wkur...wie I Przestane Grac!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Wołek
****a to jest wkuriwajace jak ci codzienie wylaczaja te ***ane servy ****a jak kiedys przez to padne to za***ie i jak teraz mi loota za***ia to ****a niewiem co zrobie !!! poroz*******am wszystkich !!!!!!!!!!
|
14 lat
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Masterusz Tedeusz
o to znowu !! Ja p*****e te j*****e kicki
Nie postarali sie z tym Update
Jesli padne to i tak nie zwroca mi Eq wiec po co ten update jesli non stop maja byc kicki
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Snake'Bite
Ale mnie to wkuriwa :/ Wczoraj o 24:00 siedze na DL a tu kicka z 3 osub zostalem ja i bloker ... Kolega 80 lvl wy***ało go na Orc Warriorze pisze mi ze spoko jest w bezpiecznym miejsciu loguje sie za chwile patrzy dead :/ i czy to mozliwe zeby 1 orc warior utukł 80 lvl elite :/ z MMS w rece przez 2-3 minuty ?? to jest chore
|
16 lat
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez kozirro
Kurna mac powstrzymam sie od przeklenstw ....... kicki .... Od kiedy wprowadzili.... ubgrade bezprzerwy są problemy....... Niech sie nei zabieraja za cos czego nie potrafia zrobic porawnie zadam jakies rekapesaty przez to stracilem ...... sporo rzeczy......
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Zakrzak
Qrwa treniam sobie spokojnie... i mialem juz 3 kicki w ciagu jakis 1,5 H z leksza cipowie przesadzaja. na szczescie niemialem zadnych strat ale jeszcze jeden kick i sie pozadnie wqrwie... juz nie wspomne o osobach ktore deada zaliczyly
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez OgUrEk
Ja mam nadal problemy... Nie mam niestety PACCa i ciężko mi się zalogować... ten pasek tak długo leci... Trochę głupio... A jak mi się dzis udało zalogować, to mnie wywaliło OMG! Potem znowu się logłem i ponownie to samo!! BIG OMG!! Ludzie zróbcie coś z tym!!
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez KOT'avandrel
Niewiem czy zauwarzyliście ale od kiedy byl ten update wszystko sie psuje. I codziennie o 16/17 jest mass kick a potem wylanczaja serwa na czas nieoraniczony.
Cipy sobie za przeproszeniem w c***a leca . moji koledzy wczoraj dedli na of. (Elzbieta Rytunkowa, Ryszard ochodzki. stracili lvl i stuffa a to wszystko przez Cipy.
|
14 lat
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Redzio
Dedlem mój caly eq w dupe. Poszlem epic zdobylem 44lvl, po drodze powrotnej zaszlem na slimy a tam kick. ponziej wchodze i co sie okazuje starcielm moj all eq :/ Liczylem na restart servera, niestety nie bylo teraz juz poprostu "Never Tibia Again"
|
14 lat
---------------
zal mi was dzieci
@Fringilla
n/c
Ostatnio edytowany przez emilok - 19-12-2004 o 17:00.
|
|
|