Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2004, 15:39   #35
Lord Slash
Użytkownik Forum

Lord Slash's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz

Lord Slash ma numer GG 3962915
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hez
A teraz wezmy pod uwage ze mozemy rozpoznac acc nuber z niezla dokladnoscia po dacie pierwszego zalogowania, a lamanie hasla nie musi byc w pelni silowe, slownikowe/slownikowe z 1 cyferka na koncu zalatwia zwykle sprawe. Ja mam znaczki dzieki ktorym czuje sie zabezpieczony nawet przed forcem †Ë║Ş itd.

Moim zdaniem troche koloryzujesz, bo próbowałem zmienić moje hasło na właśnie takie znaczki i nie da rady .

----

Występuje jeszcze kilka metod hacka, o których nikt nie powiedział(chyba).
- śledzenia pakietów przez admina naszej sieci (często praktykowane w kafejkach),
- backdoors (ktoś się włamie w momencie logowania, zgarnie hasło i zatrze ślady),
- exploity i dziury w IE(shit) (np. DSO exploit pozwalający na instalacje i uruchomienie prawie każdego programu u nas na komputerze wykorzystując tylko IE),

UWAGA !!- hasło można wyciągnąć dzięki naszemu polskiemu komunikatorowi Gadu-Gadu. Zalecam wyłączenie GG przed uruchomieniem Tibii.( Nie pisze tutaj jak, bo bardzo ułatwiło by to prace Hackerom. Jak to zrobić moge wyjaśnić tylko i wyłącznie na życzenie MODKÓW!!).

BTW: Bardzo pomocny przy usuwaniu wszelkiego rodzaju Malware/Spyware jest Spybot: S&D z najnowszymi bazami wykrywania.

Boltkeeper, Astera, lvl: 50, skills: 75/50(non-pvp)

Ostatnio edytowany przez Lord Slash - 19-12-2004 o 16:07.
Lord Slash jest offline