Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoo
ja wale... i co mie dał pieprzony ap0dejt jako faccowi?? chyba tylko kolejke i skill bary :/ sooper porpostu... 8 nowych ras potworów.. ale dla kogo??!! oczywiście dla pacców :/ ja chyba olewam tibie jeżeli tak mają apdejty wyglądać :/
|
Nie narzekaj. Tibie można ściągnąć za darmo i grać z innymi użytkownikami przez sieć, co nie jest tak częste. Trudno żeby ludzie, którzy pracują nad tą grą, robili to za darmoche. To nie wolontariat, ani święty mikołaj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acoma
Mówicie, że tibia jest głównie dla pacc, ok, zgoda, maja wieksze możliwości. Według mnie jest duuuużym błędem takie okrojenie możliwości dal facc. Przecież 99,9% graczy było facc z nich się wzięli najpierw grając i czekając na packa. Zniechęcanie facc przez lipne updaty dla nich to według mnie kiepska teoria... Pozdro
|
To dobry sposób. Kupujesz pacca bo chcesz mieć więcej możliwości, bo daje ci sznase na wyższy lvl, bo inni go mają. Jakby facce miały wszystko to nikt by nie kupował pacca, CIPsoft by nie zarabiał, tibia by sie staczała (a już na pewno nie była by lepsza..).