Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2008, 21:58   #341
Roronoa
Użytkownik forum

Roronoa's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

Faktem jest, że kreska jest uboga i trochę jej brakuję do doskonałości, ale
anime ani trochę nie ucierpiało na tym, oglądając całą serię nie zwracałem w ogóle uwagi na kreskę, ponieważ byłem tak pochłonięty fabułą. Jeśli chodzi o "cukierkowych zabójców" to nie jest tak, że wszyscy ciągle zabijają się tasakami, bejsbolami czy maczetami, oglądając pojedyncze odcinki na youtube nie da się ogarnąć fabuły, ponieważ cała pierwsza seria podzielona jest na 6 części, składających się po 3-5 epizodów. 4 części są "pytaniami", a 2 "odpowiedziami" jak to ujął autor recenzji z anime.tanuki.pl Jeśli będziesz oglądał jakieś losowe odcinki to nie da się tego ogarnąć, ponieważ po każdej "części" serii następuje 'reset', w każdej dzieje się coś innego, nie które części są uzupełnieniami innych. Przyczyna owego "resetu" jest wytłumaczona na początku drugiej serii, ale nie będę spoilerował, obejrzyj parę 2 pierwsze części (miały po 4 odcinki) czyli do 8 ep'a jak Ci sie spodoba to będziesz oglądał jak nie to nie ;d
Roronoa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.