25-04-2008, 13:31
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez k0m4nd0s
koles to jako joke wiem ze slaby ale joke a ty odrazu z grubej rury, jemu chodzilo o to ze tibia jest aktualnie w 2d bo reszta gier robiona jest w 3d wiec, automatycznie jak by byl 4 wymiar to tibia by awansowala na 3 czyli jeden mniej niz wszystkie gry ;] co do 3d bodajze 1 osoba opisala wszystko, koszty utrzymania itp a po drugie wymagania graficzne tibi by wzrosly cholernie nawet jak by sie ustawilo na opengl a nie dx9 i podkrecilo grafe to jakby bylo 3d, od zawalenia jakis gowienek np slime klony i z 20 charow pvp ue sd fieldy itp to czarno to widze  to nie zachod to polska i nie kazdy z grajacych w tibie ma sprzet na lepsze gry  co nie zmienia faktu ze nawet jak ma sie nowego kompa np wczoraj kupionego za 7k nie mozna grac w tibie ;] ta gra ma to w sobie ze jest 2d i koniec;p co z tego ze jakis pker cie zabil i gadasz sobie "pier*ole nie gram, wybywasz na kielona albo cos a na drugi dzien wstajesz z ranca zeby od ss odrabiac" <- to jest wersja dla bardziej normalnych, bo juz totalny naku*wiacz relog jak nie mial aola to patrzy co mu wypadlo i cisnie dalej xD niestety na pvp to trzeba miec charakter deadowac powiedzmy na 30-40 lvlu przez pk np dwa razy z rzedu i grac dalej albo dostac hunta na 200 albo kicka i w tym czasie hunta cokolwiek i grac dalej, respekt ja nerwowo nie wy3muje -.-'
|
tak szczerze to tibia jest 3d (trzeci wymiar to czas...)
Cytuj:
gdzie najlepiej expić pallem na rooku?
|
Cytuj:
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf
Cytuj:
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./
|
Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy
Miał swoje 5 minet.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OwntibiaForFree
Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keylogger
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azris-
Mikolaj upil sie kakalem ;d