Każdy noob, który twierdzi że tactics jest lepszy pod względem RPG od F1 czy F2 zasługuje na zrzucenie do vat'a.
Grupa kolesi odpowiedzialna za tactics'a powiedziała w wywiadzie, że jakby tactics miałby zachować jakiekolwiek formy rozwoju fabuły na którą ma wpływ gracz (a to jest właśnie RPG) zostałaby najprawdopodobniej wybita do nogi przez ekipe z Black Isle.
Jak słysze takie pierdoły, że tactics, czy diablo to RPG to odrazu ładuje plasme i przerabiam takiego frajera na psie żarcie.
Odnośnie tematu;
Nie podoba mi sie concept art, przynajmniej to co zostało opublikowane. Jest kilka nieściłości których nie rozkminiam. Na oficjalnym trailer'ze mamy gościa we wczesnej wersji Power Armor'a, liczyłem co najmniej na to, że będzie powrót gościa w Advanced Power Armor'ach które zawsze mnie jarały. Bronie energetyczne wyglądają żałośnie. W mieście grasuje behemot (dziesięciometrowy super mutant i hydrantem w łapie), który nie pasuje do reszty (FEV został wynaleziony dużo później od czasu w którym jest usytuowana gra)...
I takie tam inne pierdoły... ogólnie lipa
Pozdro
|