Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2008, 21:17   #7623
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pajszuga Pokaż post
Witam wszystkich na tym forum.
Temat może niezbyt miły ale to już sami osadzicie .
Wielu graczy wyzywa mnie od botów , nie wiem na jakiej podstawie takie stwierdzenie , zazdrość nimi kieruje albo inne nieznane mi przyczyny .
Przed nikim nie muszę się tłumaczyć , ale moja w tym wola więc piszę bo tak chcę.
Nigdy nie miałem bota ani żadnego makra , nic z tego to że mam taki wysoki level to moja tylko zasługa , gdyby niektórzy umieli liczyć sami mogli by mieć taki sam albo i wyższy .
Objaśnienie:
Idąc na larwy na 20 lvl dziennie masz od 2 do 3 leveli co daje w tydzień 41 lvl.
3 larvy = 1 scarab i tak dalej
Zobaczcie sami ile czasu trzeba na zabicie larvy a ile na zabicie jednego scaraba .
Sami Widzicie 0 waste 0 deda sporo kasy, tak więc sami widzicie proste .

Moje zdanie co do ludzi którzy używają botów .
Dla mnie są to SAMURAJE TIBI - tak właśnie!!!
Nie boty ale SAMURAJE TIBI - wyjaśniam dla czego ?
Ja jako gracz który nigdy bota nie miałem gdy zaliczę deda tracę tylko level i skile tylko tyle , SAMURAJ TIBI (Bot) -Wielki szacunek dla niego , wiele ryzykuje , jest narażony na to iż GMaster nie tylko że doprowadzi go do tego że dednie ale i także dostanie bana ,przez co nie może grać.
Ja osobiście uważam ich za odważnych ludzi a ci co ich wyzywają to słabeusze niepotrafiący dać sobie rady w wyjątkowych sytuacjach , to są zwykłe MAMLASY.
Wyjaśniam dlaczego ?
Gdy Expisz sam i nikogo niema to resp jest full i narażony jesteś na deda , tu z pomoca przychodzi ci SAMURAJ TIBI (bot) i już się nie boisz że zaliczysz deda bo on cię poniekąt ochrania .
Wielu z was powie co ten człowiek wypisuje ale zadajcie sami sobie pytanie ilu z was stać na taką odwagę ?
Ilu z was cieszyło się gdy expiliście sami i rady sobie nie dawaliście bo był full resp a SAMURAJ TIBI (bot) uratował wam dupę bo był KICK lub LAG a on wam wybił potworki.
To tyle mojego tematu , wielu z was mnie wyzwie lub zbeszta za ten temat
ale ja leje na to jestem wolnym człowiekiem i pisze to co myślę .]]]]

GRAM BO GRAM I TEGO CHCE BOOTA NIE MAM ODWAL SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!
CI CO SOBIE ZA BOTUJĄ NIERAZ DUPSKO CI RATUJĄ !!!!!
DLA MNIE BOTER TO SAMURAJ WIĘC HONORY MU ODDAJE BO ON ŻYCIE MI RATUJE GDY LAG W GRZE MNIE ATAKUJE !!!

CYA pajszuga
cotypierdolisz: O
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem