Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2008, 09:29   #21
LarvaExotech
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patriotax Pokaż post
Sert ma całkowitą rację w tym co napisał. Tibia.pl nie powinna pozwalać na takie coś takiego ,że w pracach użytkowników wykorzystuje się flagę oraz godło państwowe.
jasne, tak samo telewizyjny kanal POLsat nie moze sie tak nazywac, tak samo w szkolach nie wolno wieszac godla tak samo... itp itd

Cytuj:
Widocznie nie wszyscy znają historię naszego kraju i gdzieś maja takie wartości jak patriotyzm, szacunek czy też "oddanie się Ojczyźnie" .
no wlasnie chodzi o to, ze jako polska strona fanowska bedziemy mieli cos co symbolizuje polske - czyli orzel badz bialo-czerwona flaga

Cytuj:
Konkurs na temat "Stwórz swój własny przedmiot" w którym należy stworzyć odpowiednik Medal of Honor uważam za nie na miejscu. Z tego powodu ,że medale czy też krzyże które są nadawane osobom zasłużonym ,czyli między innymi za waleczność, odwagę, odrodzenie Polski itd. Nie widzę żadnego pożytku w tym ,że np. Orzeł Biały zostanie wprowadzony do gry, czemu ma to w ogóle służyć? Chyba tylko dla samej zasady ,żeby cały czas coś w Tibii się działo ...
jesli ci nie pasuje to za przeproszeniem s*******aj i nie graj w te gre. w tibii jest cala masa niepotrzebnych rzeczy ale to wlasnie daje jej pewna naturalnosc - jest jak w zyciu: nie kazdy znaleziony przedmiot zaraz musi okazywac sie przydatny. wg ciebie najlepiej byloby odrazu wyjebac wszystkie niepotrzebne przedmioty itp i zostawic tylko takie ktore maja jakies zastosowanie. to moze odrazu powyrzucamy sciany i zostawimy tylko jeden rodzaj? bo po co inne, "czemu ma to w ogole sluzyc"?

ja uwazam ze umieszczenie bialego orla w grze niczego zlego nie spowoduje, tak samo jak umieszczenie np. flagi polski obok napisu "1. Robert Kubica" w niedziele (grunt to byc optymista ;>). a zeby bylo milo to sam jestem patriota i tradycjonalista, ale uwazam ze patriotyzm to cos wiecej niz lansowanie sie tym na forum i pisanie "orzel bialy" z duzych liter.. zal, kolejny dumny panicz ktorego odczucia narodowe zostaly urazone a nawet nie zna daty trzech rozbiorow x)
pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.