Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2008, 10:18   #3713
Niza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b

Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny :topic:

Zajebistych ludzi macie w NPNP

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez madzinia
Ty pierdolony lachociągu huj ci w pysk pierdolony komunisto , żydowskim ścierwem jesteś ty , ciebie żydzi pierdolą w dupe co dzień pod kościołem
, takie semickie gówno jak ty nie ma prawa żyć , wy*******aj do majdanku s*****ały gumofilcu , zanim zaczniesz wyzywać nas pierw se umyj pysk bo będziesz nam targał kutasa , judeistyczny s*****elu , wy*******aj russelowi wylizać rów pedofilu pierdolony , jesteś taki pierdolony cwaniak ukrywasz na forum pod jakimś niedojebanym nickiem i kozaczysz , oby cie zagazowali razem z twoją rodzina niedomyty brudasie , jesteś wart tyle co gówno w klozecie , taki kurwa odważny jesteś bo nikt nie widzi twojej zajechanej twarzy afrykański emigrancie ,je sie na pysk geju , takie coś jak ty tylko można zdeptać i powiesić na żydowskim krzyżu , obyś zdechł kurwo uliczna , HUJ CI W USZY BO W DUPE TO DLA CIEBIE PRZYJEMNOŚĆ POLICYJNA SPRZEDAJNA PROSTYTUTKO !!
takiego prva dostałem od Madzinii.
Widzę, że IQ ludzi od was jest nawet niższe od IQ płyty chodnikowej no, ale cóż, jak ktoś się żydowskim niedorozwojem urodził, kanarkiem nie zdechnie...

Madzinia, pozdrów mamę i siostrę =*

Edit:
Wytknął bym ci błędy jakie zrobiłeś (nie tylko ortograficzne, stylistyczne, ale i merytoryczne), ale i tak nie zrozumiałbyś nawet co mam na myśli...

Napinka _/ !!!oneoneeleven!!!

Ostatnio edytowany przez Niza - 26-04-2008 o 10:22.
Niza jest offline