do LarvaExotech
W pierwszej kolejności chciałbym się dowiedzieć, dlaczego mnie obrażasz? Po drugie na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie znam ważnych historycznych dat czy też ,że gram w Tibię? To co dotyczy nazw stacji czy też jak i gdzie mogą być umieszczone symbole narodowe, bronią tego specjalne ustawy oraz artykuły dzięki którym zachowany jest porządek. Instytucje ,organizacje jak i pojedyncze osoby ,które się do tych przepisów nie podporządkowują ponoszą surowe konsekwencje. Odnośnie tego ,że napisałem Orzeł Biały z dużych liter to wcale nie jest formą lansowania się tylko tak powinno się pisać ,ponieważ jest to nazwa własna. Widocznie w szkole już czegoś takiego nie uczą skoro o tym nie wiesz.
Odnośnie Tibii napisałeś coś takiego:
„nie kazdy znaleziony przedmiot zaraz musi okazywac sie przydatny. wg ciebie najlepiej byloby odrazu wyjebac wszystkie niepotrzebne przedmioty itp i zostawic tylko takie ktore maja jakies zastosowanie. „
W którym miejscu ja niby napisałem coś takiego ,że należy się pozbyć przedmiotów nie mających żadnych zastosowań? Przecież równie dobrze każdy przedmiot może być w jakiś sposób wykorzystany w grze, choćby nawet do „questów”.
Ostatnio edytowany przez Patriotax - 26-04-2008 o 14:37.
|