Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperek
bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").
Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode.
pozdrawiam
|
1. Jeżdżę im, bo oni jeżdżą innym.
2. Wyzywam ich, bo oni wyzywają innych.
3. Nick jest jak najbardziej zamierzony.
4. Mam taki sam cel w pojazdach po nich, jak oni w pojazdach po mnie i moich znajomych (mowa o ludziach w wojnie).
5. Nie mam podstaw, by zachowywać się w stosunku do bandy niedorozwojów, inaczej niż aktualnie się zachowuję (mówię tutaj o tych, którym jeżdżę na forum).
6. Jeśli zobaczę, że oni zmieniają sposób pisania i ja zmienię swój (ale na to chyba się nie zanosi - patrz priv msg od Madzinii).
@ Pensive
Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy.
@ Kevon
Nie muszę się na nich wyładowywać ani w grze, ani też na forum. Wystarczy poczytać co i w jaki sposób piszecie, a także to jak się zachowujecie - nie ma sensu po prostu krzywdzić was bardziej niż już zostaliście pokrzywdzeni przez życie.
A no i ogólnie prośba jest - nie na*******ajcie ortami co chwilę, piszcie ze słownikiem, albo w Wordzie - albo wy*******ajcie... najlepiej do szkoły.
Napinka _/ !!!oneoneeleven!!!