Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2008, 16:16   #384
Thor of heaven
Tibia.pl Support

Thor of heaven's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Sailent Hell

Thor of heaven ma numer GG 726027 Send a message via Skype™ to Thor of heaven
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
Z matematycznego 48 będzie, przejechałem się na najprostszym - to o oddychaniu komórkowym, zaznaczyłem Mitoza (tak, wiem że to zupełnie coś innego, ale pojęcia nie znałem a inne mi się mało kojarzyły XD)

Ja mam 49.. 1 błąd identyczny jak domin3x .. nawet też zaznaczyłem Mitoza choć z wzoru uwalniania energii 4 zadanka up wynikało że to oddychanie... hah. Całość była lekko mówiąc banalna... To zadanie z kulą gdzie podane były wzory.. żal. Poziom zerówki? Albo trójkąt 30' 60' 90' haha to było robione 100tki razy... Całość zajęła jakieś 45 min... Tylko nad 1 myślałem 5 min Może dlatego, że dopiero skupiałem uwagę na rozwiązywaniu.

Z polaka zamknięte nie były proste.. były prostackie Jedyny błąd w otwartych to 1. zadanko pod wierszem K.K. Baczyńskiego zapomniałem zaznaczyć która wojna światowa... Ogłoszenie. pf. ćwiczone z nauczycielką setki razy. Charakterystyka. Hah miałem to szczęście, że omówiliśmy "Syzyfowe Prace" tydzień przed egzaminem wraz z charakterystyką bohaterów. Gdyby nie to, musiałbym wracać pamięcią do Bytnara z początku 2. klasy co by nie było takie proste. 5 punktów odleci za język i błędy. Jeżeli dobrze zrealizowałem temat i spodobają się opisy cech to będzie 90+ punktów.

Szkoła.. hm III LO Białystok im. autora wiersza który znalazł się w egzaminie

Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku :
(Torsdag, Thursday = 'dzień Thora').
Thor of heaven jest offline   Odpowiedz z Cytatem