Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel
Chciałbym żeby Manchester stracił formę, ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Chelsea była po prostu lepsza, dodatkowo w pierwszym składzie nie wybiegli Ronaldo, Tevez i Hargreaves, więc chyba nie było tak jak pisał Raul, ze dla Fergusona mecz z Chelsea był ważniejszy niż z Barcą. Do końca sezonu w Anglii pozostały dwie kolejki i myślę że ManU mimo wszystko wygra te spotkania i zdobędzie tytuł.
|
OH wszedł już na początku meczu, bo Vidic złapał kontuzję. Ronaldo i tak nic nie daje w takich meczach, bo nie wie, co ze sobą zrobić.
Cytuj:
Przecież to , że ślizg był czysty-czyli piłka trafiona została przed nogami nie oznacza że to nie bolało.
Skoro masz taką świetną teorię o C.Ronaldo to wymień mi lepszego gracza w tym sezonie od niego-albo najlepiej kilku bo lubię się pośmiać.
38 goli jako skrzydłowy(choć trochę fałszywy bo często schodzi po prostu na atak)-to samo mówi za siebie.
|
Skoro był czysty, piłka została odebrana prawidłowo, to sędzia nie miał prawa odgwizdać rzutu wolnego. Ostentacyjne wywrotki Ronaldo to już normalka, nie wiem, dlaczego sędziowie ciągle się na nie łapią. I co do goli - większość nastrzelana takim zespołom jak Newcastle, które jeszcze do niedawna nie miało formy, tudzież innym Wiganom i Readingom

I gole to nie wszystko, zapamiętaj to sobie.