Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belraist
Haha ^^ Teraz to mnie rozwaliłeś ! To "wygogluj" mi te wygooglowane grafiki i pokaż ! Te prace są moje od samego początku i nigdzie drugich takich nieznajdziesz ... No nie, jakiś dzieciak mi bedzie wmawiał, że kopiuje grafiki i, że się tym ośmieszam ...
To mnie naprawde zdenerwowało
Chłopie nawet nie masz pojecia co można stworzyć w chociażby Photoshopie za pomocą tabletu... Mój czas zajmowania się grafiką liczy się już w latach. Na obie te graficzki łącznie poświeciłem 8 godzin.
Czekam na twoje wygoglowane grafiki przyjacielu, albo linki do nich ... żeby nie było !
|
Żal mi Ciebie, żal mi Twoich starych... spłodzili debila. Wyręczę kolegę i przedstawię Ci choćby ten głupi dowód
http://www.kroki.ps.pl/galeria/old/2/czaszka.jpg
oto Twoja czaszka, nad którą spędziłeś 8h swojego żałosnego życia. Nie chciało mi się nawet szukać tego orła bo skoro czaszka to i orzeł. Sądziłeś, że jak nałożysz jakiś filtr z PH, zmniejszysz i dodasz jakiś lipny wzorek swoim tablecikiem to wszyscy się nabiorą? Odejdź i zamknij za sobą drzwi...
@Edit
Dlaczego w temacie zatytułowanym komentarze ludzie(?) wklejają swoje prace? Rozumiem, że chcą się pochwalić ale od tego jest inny temat.