Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2004, 14:12   #2
Jedi
Użytkownik Forum

Jedi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City

Stan: Na emeryturze
Jedi ma numer GG 2163513
Domyślny

1. Created: April 2, 2003, 8:35 pm, ale teraz zmieniam swiat na Hiberne
2. Na tibia.pl dopiero teraz zaczynam przesiadywac bo gdy mieliscie klopoty hostingowe strona chodzila bardzo wolno i malo kto na niej pisal.
3. Bo to moja ulubiona strona o tibii i nie chce aby zniszczyli ją tamci z gery...
4. Wydaje mi sie ze tak (napiszcie ile mod musi spedzac czasu na forum oraz jego obowiązki)
5.Lol - macie malo modow to wydaje mi sie ze bym wam pomogl w waszej pracy i zachowal porzadek na forum, ktory byl dotychczas:
-jestem cierpliwy dla newbie (przeciez sam nim kiedys bylem i tez zadawalem glopie pytania - przeciez od tego sa starsi gracze zeby pomagac nowym)
-w moim mniemaniu moja kultura osobista stoi na przyzwoitym poziomie (mozecie to sami ocenic po moich postach)
-rozumiem co czytam
-mam 0 upomnien
-i tak spedzam teraz duzo czasu, a jakby trzeba to moge i wiecej (mam neostrade jakby co)
-moja mama uczy polskiego
-jesli chodzi o wiedze ze swiata to mam duza, a jesli wiedze na temat o tibii to tez wiem sporo
Jakby co to zawsze mozecie mnie przyjac na okres probny...
Aha, nie chcialbym sie wychwalac, ale tak lubie Tibia.pl, ze proponowalem adminowi dostep do mojego serwa na neostradzie kiedy mieliscie problemy z hostingiem.