Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2004, 15:10   #4
Zaglada
eX Moderator

Zaglada's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1

Gildia: Dreamers
Domyślny

1)Moja przygoda z tibia zaczela sie 22 kwietnia, kiedy to dostalem pewna wiadomos gg. Przez ten czas dorobilem się kilku postaci:
Moja pierwsza Zaglada - ktora ma 37 lvl, jednak sie znudzila, poniewaz smierc na lagu i strata 85k w sprzecie mnie dobila.
Nastepnie, zaczelem się bawić kupionym magiem 17lvl, dobrobilem nim 22 lvl - Pocztylion.
Znudzil mi się mag i zaczełem się bawić paladynem - Mighty Zaglada 15lvl.
Przez pewnien okres miakem postac Jochny Palla, zrobilem nim 2 lvl z 42 ale po smierci stracil je... dlugo sie nia nie bawilem poniewaz wlasciciel stesknil sie za swoja postacia i zmienil password i zostalem na lodzie.
Aktualnie gram na serverze Valoria, palladynem - Zagladus.

2)Cuz, na tibia.gery.pl troche posiedzialem, ale gdy swiatlo dzienne ujzala tibia.pl prawie natychmiast zawitalem na forum. Co do czasu, na tej stronce sporo czasu spedzam pomagajac, ewentualnie upominajac innych forumowiczow.

3) Wulgaryzm nie powinien miec miejsca na tej stronie lub posty w stylu usmieszka lub "tez tak mysle", tematy powielane kilka razy tez nie powinne istniec.

4)Dam z siebie wszystko.

5)Bede godnie reprezentowal grono modow, zamykal wszystkie bezsensowne tematy, kasowal glupie posty, upominal itd. itp. - czyli wszystko to co mod powinien robic. Wszystko to co podales - spelniam.