Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2008, 21:42   #98
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
Tak Scobel, zapomniałeś bro o jednej rzeczy. Rekompensata nam się należy, a w naszym wypadku tym bardziej powinien to być pacc (Bo chyba każdy gra w tą grę), a nie smycz (Bo to chyba ma gdzieś w domu każdy, a i tak nie używa)...

Ashlon, widzę że nasze poglądy są baaaardzo zbliżone Kolejny normalny moderator
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gawus Pokaż post
Mógł się jeszcze podpisać na spodzie "zawsze punktualnie, bosal"

Ty.. ja bym kupił białe kubki na rynku, kupił farby do ceramiki czy jak to tam z czego ten kubek jest i sam napisał tibia.pl.. chociaż byłby brzydkie, ale oryginalne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Wlasnie tu jest problem, ze niektorzy nie graja. Jak na przyklad ja. Powiedzmy, ze stracilem zapal do gry i PACC srednio by mnie ucieszyl. Tak czy inaczej nie przesadzajmy, PACC to jednak zbyt droga zabawka, zeby tak o dawac za kubek~. Imho wszystko byloby okej jakbysmy dostali normalne, ladne kubki i smyczke. No i ofc jakies przeprosiny.
Kshaq jak widać nie każdy ... co więcej napaliłeś się na tego pacc jak nie wiem co ... A czemu miał by być to pacc ?? Akurat on by ci to zrekompensował ?? To teraz może kolejny pomysł ... Tyle pacc ile miesięcy Bosal się spóźnił ... Baaa albo 2 krotność tego ...

Napalacie się (nie all) na tego pacc jako rekompensate ... a Bosal ani rani nie powiedział nic o rekompensacie - co powinno mieć miejsce ...

Zawsze możecie zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konsumenta skoro już aż tak jesteście zdesperowani ...

Bo Bosal skompromitował się z konkursem ... a teraz wy komprominujecie (nie all) się z rekompowaniem ...
Scobel jest offline