Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Tak Scobel, zapomniałeś bro o jednej rzeczy. Rekompensata nam się należy, a w naszym wypadku tym bardziej powinien to być pacc (Bo chyba każdy gra w tą grę), a nie smycz (Bo to chyba ma gdzieś w domu każdy, a i tak nie używa)...
Ashlon, widzę że nasze poglądy są baaaardzo zbliżone  Kolejny normalny moderator 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gawus
Mógł się jeszcze podpisać na spodzie "zawsze punktualnie, bosal"
Ty.. ja bym kupił białe kubki na rynku, kupił farby do ceramiki czy jak to tam z czego ten kubek jest i sam napisał tibia.pl.. chociaż byłby brzydkie, ale oryginalne 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
Wlasnie tu jest problem, ze niektorzy nie graja. Jak na przyklad ja. Powiedzmy, ze stracilem zapal do gry i PACC srednio by mnie ucieszyl. Tak czy inaczej nie przesadzajmy, PACC to jednak zbyt droga zabawka, zeby tak o dawac za kubek~. Imho wszystko byloby okej jakbysmy dostali normalne, ladne kubki i smyczke. No i ofc jakies przeprosiny. 
|
Kshaq jak widać nie każdy ... co więcej napaliłeś się na tego pacc jak nie wiem co ... A czemu miał by być to pacc ?? Akurat on by ci to zrekompensował ?? To teraz może kolejny pomysł ... Tyle pacc ile miesięcy Bosal się spóźnił ... Baaa albo 2 krotność tego ...
Napalacie się (nie all) na tego pacc jako rekompensate ... a Bosal ani rani nie powiedział nic o rekompensacie - co powinno mieć miejsce ...
Zawsze możecie zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konsumenta skoro już aż tak jesteście zdesperowani ...
Bo Bosal skompromitował się z konkursem ... a teraz wy komprominujecie (nie all) się z rekompowaniem ...