Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2004, 18:23   #8
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

1) Gram od czerwca 2003r. Miałem 6 postaci każdą osiągnelmem conajmniej 20 lvl, aktualnie gram Ashimusem 28 lvl knight i Dare Devillem 22 lvl druid.
2) Na tibia.pl działam od niedawna lecz spędzam tu około dwóch godzin dziennie zwykle przeglądam tematy i ogladam ss-y. Nigdy sie nie udzielam jeżeli nie jest to konieczne. Pół roku byłem zarejestrowany na tibia.gery.pl lecz z przyczyn osobistych opuściłem to forum i przeniosłem sie na tibia.xx.pl. Na tym forum nie zabawiłem długo ponieważ jest ono bardzo flegamryczne i posiada mało użytkowników. Uważam że tibia.pl jest aktualnie najlepszą stroną o tibi i posiada najlepsze forum.
3) Czemu chcę zostać modem hmmm... dobre pytanie, a więc:
1. Mam dużo wolnego czasu i chciałbym go wykorzystać na coś pożytecznego jak np. moderowanie forum.
2. Nudzi mi sie podczas robienia runów, a to by było świetne zajęcie.
3. Lubie wyzwanie i wydaje mi sie że w 100% poradze sobie z nawałem pracy jaki zapewnie mnie czeka gdybym został modem
4) Jestem w pełni świadomy jak poważnym zadaniem jest moderowanie forum, hordy wściekłych nOObów nienawdzących mnie za to że zamknołem ich temat itp.
5) Przez cały okres który grałem w tibie posiadłem naprawdę bardzo szeroką wiedze na temat tej gry a także o świecie fantasy i rpg którą chciałbym sie podzielić z innym. Robie bardzo mało błędów ortograficznych i dobrze znam język angielski. Nie mam upomnien jestem wyrozumiały dla Newbie (w końcu forum w pewnym stopniu jest dla takich właśnie osób) lecz bez skrupułów dla nOObów. Tutorial znam prawie cały na pamieć . Mam 17 lat nie mam wrogów w tibi i w rl A teraz ide troche po postować aby wykazać się wiedzą w praktyce
Oxygane jest offline