Na początku nie chciałem się tu wypowiadać, ale jak przeczytałem co jeden z kretynów napisał to ja nie mogę normalnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shog
1. Mowicie ze na Non PvP latwiej wykonac tego questa sorcom. NIE PRAWDA ! Nie ma to znaczenia bo gdy w zasiegu ue jest czlowiek i potwor dmg dostaje tylko potwor wiec tu nic nie stoi na przeszkodzie sorcom grajacym na servie PvP.
|
Ile grasz w Tibie? 2 tygodnie? Było już setki takich tematów, że Annihilator na PvP sorcami jest nie do zrobienia bo nie mogą puszczać UE bo by sami się pozabijali. Więc jesteś taki pewny co do tego co piszesz? Pokaż przynajmniej jakieś dowody.
Cytuj:
3. Screeny to nie fake'i w 100%. Zastanawiacie sie dlaczego zamazane bylo hp gracza kolo zejscia ? Wydaje mi sie , ze on tam na dol zszedl i wyszedl i stad ta reakcja demonow (wszystkie obrocone na polnoc).
|
Co do pierwszego zdania się zgadzam, ale jak widzę resztę to płakać mi się chce. Czy nie mogłeś chociaż trochę wysilić swojego mózgu i spojżeć do okienka Battle? Tam jest pokazany jego pasek hp i on zamazał to co mówił, a nie swój pasek.
Cytuj:
5. Setzer ma kilku ownerow ,jest br i jego PvP jest oblesne ,wiec nie mowcie o nim bo jest dla mnie ciota.
|
Taa a Ty z nim walczyłeś i go pokonałeś bez straty życia, jest ciotą bo zginą tylko 2 razy w wojnie a zabił z 20+ przeciwników, i przez wojnę nie grał za bardzo i nie mógł expić dlatego stracił pozycję najlepszego sorca w Tibii. A dla mnie ciotą jesteś Ty.