Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2008, 21:50   #3598
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne Myślę, ze Czelzi u siebie będzie mocne jak z MU w lidze. Liv'pool to typowa drużyna na ligę mistrzów więc szanse wyrównane

MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a
Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny oby tylko skuteczność poprawili. Jestem kibicem Barcy więc obstawiam na Barce.. ale równie dobrze może być 3:2 dla MU Cieszy mnie to, że bramkowy remis daje awans Barcie ;-)
Chciałbym żeby twoje przypuszczenia sie sprawdziły Mam jednak jakieś złe przeczucia...boje sie wolnych i rożnych wykonywanych przez MU. Mimo wszystko nawet w przypadku wyeliminowania Manchesteru, a później wygrania LM(w co głęboko wierzę) katalończyków czekają w następnym sezonie duże zmiany...i miejmy nadzieje że wyjdą im one na dobre.

edit. Co do typowania wyników to myślę że Cheslea - Liverpool 1:1 a po karnych lub dogrywce awans "the reds"
ManU - Barca Hmmm...ciężko wytypować, myślę że będzie 2:2, ewentualnie 2:1 dla któregoś z zespołów.

edit2. Nie mam możliwości oglądania meczu Derby - Arsenal więc mógłby ktoś napisać jak wypadł Fabiański?

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 28-04-2008 o 22:11.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem