Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seba'rivel
adasi? x;;; ziomek który zarzucał mi text "plax plax no kill" albo "Zabij go prosze zaplace ci 5k" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PRO KOZAK Z NIEMIEC ;;;
|
teraz sie osmieszyles, moze i mam duzo mniejszy lvl, moze i padlem nie raz jak newbie, moze i wrzucalem bez podstawnie na wiekszosc ab teamu, moze i nie dojrzalem do konca zeby sie tu wypowiadac, ale nigdy nie pisałem do Ciebie takich głupot, a Ty nie zgrywaj takiego twardziela, bo na pewno nim nie jestes gdy zobaczysz obok nicku jakas trzy cyfrową liczbę zaczynającą sie na dwa. Prosze Cie oszczędź sobie pisania głupot, wkrecania i osmieszania mnie w rzeczy, ktore nigdy nie mialy miejsca! daruj sobie takie teksty... ja nie bede pisal przeciez, że zagadywałes do mnie bo szukales przyjaciela bo nie musze Cie osmieszać bo kazdy wie jaki jestes

pzdr
@edit
polenizować mogę z Toba jedynie na PW lub na real, nie zamierzam zasmiecac forum z Twojego powodu!
Chciałbym przeprosić z tego miejsca wszystkich ludzi z tego prawdziwego "AB'teamu" na których wrzucałem nie mając racji oraz szczególne pozdro dla clarr ? ;P pzdr

KMWTW