osobiscie uwazam ze cd-action to lipa
najlepszym czasopismem tego typu bylo moim zdaniem ss pozniej sie przezucilem na Reset'a bo tanio i dawali plytke niestety upadlo
ale i tak wszystkie te gazety razem wziete nie dorownaja gazetce poswieconej playstation to jest psx extreme ta gazetka miala klimat i wogule za***isci redaktorzy
dziekuje za uwage
Cd-Action to najlepsze czasopismo w polsce o grach ale biorac po uwage ze nie ma konkurencji to trudno tu oceniac w porownaniu do innych innym ciekawym czasopismem moglbybyc gamestar ale niestety jest malo popularny
ja osobiscie nie kupuje zadnej gazetki bo po co mi recenzja czyjas jak zagram to bede mial swoja a nie wydalbym kasy na gazete w ktorej napisza to samo co ja mysle ( ofkoz w cda jest na odwrot niz ja mysle dlatego nie kupuje ) jak mnie cos interesi to se zobacze co jest na gamershellu lub innej stronce z polskiej to chociazby wp i sie sciagnie demko albo sie "pozyczy" od kogos z sieci
@down
czemu nie lubisz takich postow fakt ze tzra patrzec w pszyszlosc ale dla mnie ss i psx extreme to czasopisma kultowe moze szerszej i mlodszej publicznosci nie znane
Ostatnio edytowany przez Maksiu - 20-12-2004 o 16:28.
|