Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2004, 23:32   #11
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

1. Lvl 57 Elite Knight, lvl 34 Royal Paladin. Gram srednio kilkanascie godzin w tygodniu. W Tibie gram od pol roku (i kilku dni)
2. Konto zalozylem pod koniec pazdziernika, przedtem czytalem forum przez kilka tygodni jako anonim. Zagladam tu co jakies 1-3h. Jestem adminem forum (i serwera) osiedlowej sieci LAN.
3. No coz, nie ukrywam, iz najbardziej irytuja mnie posty pytajacace o rzeczy oczywiste, ktore mozna sprawdzic na jednej z licznych stron www posiweconech Tibii, lub wrecz w manualu (jak kupic domek, zalozyc gildie, czaszki itd itp). Druga kategoria znienawidzonych przeze mnie postow sa te bez jakiejkolwiek interpunkcji, za to z olbrzymia masa bledow ortograficznych, bedace ciezko zrozumialym belkotem. Dlatego, jako moderator, chcialbym przeciwdzialac takim wlasnie postom.
4. Gdybym uwazal, ze nie jestem w stanie nie skladalbym podania.
5. Wiek: 22lata, student politechniki. Mimo opini jaka krazy o studentach politechniki, nie mam zadnych problemow z ortografia, ani z formulowaniem zdan (co chyba widac w moich postach). Co bede robic jako moderator? To co nalezy do jego obowiazkow - pilnowac porzadku oraz przestrzegania regulaminu na forum.
Polinik jest offline