bossiarz & sargeres
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez uzytkownik2000
Hmmm...a pomyśleliście kiedyś abowicze,co o was polacy z saphiry myslą?Jak chcecie wiedziec to pytajcie pokolej 75% bedzie takiego zdania jak ja ^^
|
Po pierwsze gowno mnie obchodzi co inni o mnie mysla, ale masz racje z tym 75%, ktorzy nas nie lubia bo ten 75% ludzi z saph, ktorzy sa naszymi wrogami

czyli kilku swe i hiszpancow. A jak zes taki cwaniak to zapytaj ile ludzi z forum cie lubi...99% cie nienawidzi a tym 1% jest adasii. Btw robie na saphirze to co uwazam za sluszne, czesto pkuje, najczesciej hiszpancow i szwedow, ale owszem tez Polakow, zwykle tych co mi zawinili ale nie zawsze... choc tych do ktorych nic nie mam szkoda mi i rzadko kiedy ich zabijam, ale to jest wkoncu server pvp i pk jest tu dozwolone ;]
Teraz do adasii... sluchaj no kolego... nie mam zwyczaju wyzywac ludzi bezpodstawnie, a ty zalazles mi za skore i to ty i kilku ludzi jeszcze rozpoczeliscie wrzucac na ab'team i jego czlonkow nie znajac ich kompletnie.
Przytocze kilka przykladow, ze jednak wrzucales:
Cytuj:
ja nie umiem tak jak Ty lizac w dupe i robic gale swe jednoczesnie :* pa
|
Cytuj:
jesteś zalosny... a matki swojej nie pozdrowisz bo sie Ciebie wyżekła i byłeś dzieckiem śmietnika... ab'team dal Ci komputer i neostrade na śmieciach i teraz pewnie jesz własną kupe i myślisz ze jestes fajny~!
|
Cytuj:
powiem tyle: jebać AB'team! banda noobów i dupo lizów!
|
Widzisz te twoje posty swiadcza o twoim "rozgarnieciu" zarzucasz mi w swoim ostatnim poscie cos co sam pisales...
Dalej...mowisz, ze ja robie bledy ortograficzne specjalnie? Po1st nie uzywam polskich znakow a po 2nd jezeli robie jakies bledy to nie specjalnie...
Wrzucasz mi w swoim poscie, ale za co? Za to, ze zabilem cie za najezdzanie na moich kolegow?
I ja nie twierdze, ze jesli ktos kumpluje sie z szwedem czy kims innym jest zly itp. chodzi mi o to jak juz, ze najpierw cwaniakujesz na forum a pozniej znow placzesz i wylewasz swoje zale...dla mnie asslicker to ktos kto trzyma z tym kto rzadzi bez wzgledu na swoje przekonania i wykorzystuje to do bicia tych co nie rzadza ;] i ty jestes tego przykladem...chyba nie musze juz przytaczac sytuacji kiedy wzywales swoich "kolegow" zeby np mnie zabili jak padles ode mnie(przyklad twojego posta)
Cytuj:
taa... i nigdy sie nie zdazyło zebyś sam walczył o swoje... zawsze z kolegami...
masz pvp lepsze? chcesz sie bić gnojku!?
|
(to bylo jak jeszcze nie weidzales kim gram na saphirze ;

A i nie jestem dupolizem... nigdy nie placilem nikomu kto mnie huncil za free... i jakbys mial troche wiekszy rozumek to bys domyslil sie ze wyniekiem tego mam przesrane od wielu ludzi na saph.
Miasto jakbys byl bardziej spostrzegawczy znajdziesz pod moim avatarem

I odnosnie tego, ze nieslusznie nazwalem cie retardem... spojrz na trescswoich postow a w szczegolnosci na ostatni i zastanow sie czy nie mam racji. ;\