Ja także żegnam się z Candia...
Pożegnalny...

Dziekuje za gre na candi przede wszystkim: bratu (he knows why

)Driniowi, Yousiemu i Yosio, Mix'erowi, Yennefer, Ziomalowi, Richterio, Hullahom (i tym pierwszym{czyli Sun Cow'Thoriwi i pozniejszemu Hetzehowi aka Tzuful here} i nastepnemu ownerowi), Szkolnym, Zappom i Erambom, Certusowi, Aranowi, Yankowi aka Asanovic, Rohn Fighterowi, Shadowowi, Duszlikowi (1st owner 4ever in my heart

) Elthornowi, Wojtasowi, Dralusowi i Omsiemu, Roxy (za porady z typiarami^^ i rozmowy

) Myszom/Lansom/Tofikom (za ciekawe wypowiedzi

) i innym ktorych nie wspomnialem z powodu braku miejsca;p.
Reszte podziekowan kieruje do Darków/Agów/Tomurków/Eicmahowi i innym, których w tej grze spotkalem i w jakims stopniu (czasem znikomym) szanowałem.
Podziekowania także za całą gre dla: Fryc Debesciak aka Zaxx Hunter(Inferna!), Masal, Gonzalez de'brava (pandoria), Cwanish aka Cwaniako (Thoria/Nerana), Koti Conqueror (Selena), Untora (Xerena), Kunkers Thor aka Stonhard (Thoria/Xerena/Selena), Szafa'Squad (Xerena), Nahaki (Inferna) no i Taifunowi, za to ze zawsze moglem z nim zagadac gdy mialem problem

"Najmniej groźny jest ten , kto najgośniej szczeka"
"...dla ludzi pustych klatwa nie pytaj mnie o TĘ GRE ja juz tu tylko sprzatam..."
Najważniejsze zdanie, jakie wynioslem z 3letniej gry, ktore zawsze bedzie w mojej pamieci przy moich ziomach
00:16 GM Faerwynn on Nerana: PGer!^.-
6 miesiecy 152 rp, 100% shared 100% power gamed 100% owned 100% loved
Kisses for beloved girls and squad from rl - czas na imprezy, nie na gre;D
Witam w realnym swiecie - gdzie przepija sie postacie

Cya at the other side, Yours journey is going to end.