Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2008, 19:57   #6150
Ga'Gi
Użytkownik Forum

Ga'Gi's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: 160 od wa-wy

Imię: Policja
Gildia: muj
Świat: wrug
Poziom: nr.
Skille: 1
Poziom mag.: he
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bar Pokaż post
Witam wszystkich

Mam dla was ciekawą informacje odnośnie dwóch postaci na luminerze którymi tak naprawde gra jedna osoba.

Sektorek i Ziomster Warior to jeden i ten sam owner. Bardzo dobrze się ukrywala, ale na wszystko zawsze przychodzi pora, na prawdę też.

Skąd to wiem ? Ostatnio na wykłady w mojej uczelni została zaproszona grupa ludzi którzy omawiali pewne zagadnienia związane z rozwojem internetu, podczas przerwy jedna z tych osób, pani Angelika (sektorek - ziomster) bardzo uważnie robiła coś na laptopie, zaciekawiło mnie to i spojrzałem co robi, była zalogowana w tibi właśnie jako sektorek, po dłuższej obserwacji, włączyła drugie okno (MC) i zaczeła pisać postacią o nicku ziomster warior. Chyba nie trzeba nic więcej tłumaczyć..

W zasadzie myślałem że fajnie skoro takie osoby też grają w tibie, przyszedłem do domu, odpaliłem gre, zrobiłem postać na lumi, ale po rozmowie z sektorekiem, ktory odesłał mnie do ziomstera, wyszło że gra jako dwie różne osoby, po za tym, obydwie osoby podają się za facetów ! No i oczywiście jeszcze mnie wyśmiała.. no cóż hamstwo też jest na luminerze.. Gram w Tibie od roku, na szczęscie na innym servie, ale to co robi pani Angelika jest bardzo nie wporządku wobec innych graczy, więc zastanówcie się czy w ogóle jest sens ufać SEKTORKOWI - ZIOMSTEROWI skoro nie chce nawet napisać czy jest kobietą czy mężczyzna..

Wiem że pewnie teraz wszyscy mnie zjadą, ale może co niektórzy odkryją prawde o tej kobiecie.. btw. jeśli potrzebujecie dowodu, to mam nawet adres na nasej klasie gdzie ta osoba ma swój profil i do nie dawna miała nawet napisane że gra ziomsterem i sektorkiem.

Pozdrawiam Was
Chłopie Fajne Masz Sny

Takie Cuś Z Nudów...

Ga'Gi jest offline   Odpowiedz z Cytatem