Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2008, 20:40   #1577
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Eeee że co? To jak postać stoi w mieście to jakiś double exp jest..?
Nie wiedziałem xD

Co do postaci...
Grałem praktycznie każdą i muszę powiedzieć, że kilka klas "wpadło mi w oko". Ciekawy jest shaman, jako że jest klasą wszechstroną - healer, DPS magiczny i DPS melee. No i ma świetne t6 xD Zawsze lubiłem healować(mam to po monku z Guild Wars ;p), więc podoba mi się także priest. Teraz gram rogalem, chyba 7 lvl i muszę przyznać, że też jest niezły. Mage(bo Conjure Water i niezły DPS), warlock(bo słitaśne impy i DOTy). Naprawdę, niezły wybór. Muszę się zastanowić ^^

Ah, zapomniałbym. Na początku maja kupuje WoWa i mam pytanie dotyczące zakładania konta. Jeśli kupię samego WoWa, bez pre-paida, to jedynym sposobem założenia konta będzie dodanie klucza do triala, tak? Słyszałem, że przy zakładaniu konta normalnie, trzeba od razu podać nr karty pre-paid... Mam nadzieję, że jeśli założę konto trial i dodam klucz, to nie będę miał ograniczeń trialowych typu brak możliwości invitowania graczy itp? xd

Drugie pytanie... Czy trudno jest zdobyć full set np. Dungeon 1? Z góry ty :*
nie graj shamanem na globie; po wbiciu 70lv, zrobieniu paru 25-tek, okaże się że shamka dps nigdzie nie chcą, w pvp będziesz dostawał baty od słabiej uzbrojonych, i pozostanie reroll (wiem co mówie, jakieś 2 miesiące zostawiłem shamka w oczekiwaniu na jakiegoś boosta ench/ele)

no chyba że chcesz być resto, ogólnie innych shamanów ciężko spostrzec w raidzie, bo każda inna profesja bije go w dps na łeb na szyje.

btw, co do tych paru lvl na rested - jakim cudem skoro 150% jest max? ;o

edit; był bym zapomniał; jak najbardziej trial + wow cd-key będzie śmigał, będziesz miał 40 dni i 0 ograniczeń.

Ostatnio edytowany przez M4r3X - 29-04-2008 o 20:43.
M4r3X jest offline