Omg i kto tu psuje ten temat? Trzeba wprowadzic ograniczenie od 15lat i stop retardom... co do posta...moze ciebie bawi walenie przy forum;/ OOO ja jestes pro koles zes o 20:30?! Poweidzal Anzayowi co o nim myslisz...super!brawo! mam ci zalozyc temat na forum z tej okazji?Btw jakbym mial walic przy kazdym waszym glupim poscie to chyba bym juz padl z wysilku. A odpisuje wam nie bo mmnie to bawi tylko dlatego, ze nie chce aby kazdy byle noob z saphiry ktory ledwo 50lvl moze wbic mowil sobie co chce o nas. Bo w sumie wali mnie to co mysla o mnie bo ja robie to co mi sie podoba a ze wy po dedzie nie mozecie spac w nocy (tak pzrypuszczam z waszych lamentow na forum) i placzecie o to ze straciliscie swoje p legi to iwesz... no comment. Zreszta zawsze mnie to tak zastanawia i chce zeby ktorys z was wytlumaczyl mi to DLACZEGO TAK DOPIERDOLILISCIE SIE DO LUDZI KTORYCH W OGOLE NIE ZNACIE, NAWET PZRECIERZ NIE WIECIE KTO JEST W AB TEAMIE? Jak ja zaczynalem tu grac i byla jakas polska gildia ktora bila szwedow itp to zazdroscilem ze potrafia sie zebrac i cos zrobic, a wy patrzycie na to tylko swoim dobrem o wlasne dupy wam chodzi...ja np pomagalem kilka razy np bolterowi czy bralem udzial teraz w open battle na ankh po stronie gerpa mimo ze wsrod jwgo gildii mialem pelno wrogow, ale nie lubie masterplanu wiec dolaczylem do nich. A wy jedyne co potraficie to pierdolic tu glupoty wkolo o jednym,...jezeli tak mnie nienawidzicie to czemu sie nie zbierzecie i nie zabijecie mnie? Ja mam zasade jezeli ktos mi podpadl to go zajebe chocbym mial i sam pasc, wiec wy (jak wspominal sargeres ze nienawidzi nas 75% Polakow z saphiry) zbierzcie chocby to 5% i ubijcie mnie ... jesli starczy wam odwagi.... A no i na koniec odpiszcie mi bez bluzgow i nie wrzycajac mi na stara itp jak to robia 10latki, nie piszcie tez bezsensownych i glupawych wierszykow tylko napiszcie czemu nas nienawdzicie (konkretne powody) i jak chcecie mnie tu wyzywac od ku**w i tp to lepiej zbierzcie ekipe i zajebcie.
|