Nom super temacik dzięki xD
Wyjebałem się od pk trochę się w*****łem ale przeglądnąłem ten temat i humor mam z powrotem na + xDD
Ja tu jestem po stronie Efru... Spytacie dlaczego? pojedziecie mi?
Po prostu ostatnio i wcale nie tak dawno szukałem Tego programu w google ale dokładnie nazwy nie potrafiłem wpisać spytałem kolegę i mi pomógł, na forum szukałem przedtem ale po 3 stronach szukania mi się znudziło ... To jest tak: ktoś zapyta się o ten programik do otwierania tego typu plików ok jedna osoba da reszta zbluzga, że jest trollem itp... Modki usuwają potem te tematy bo chyba same bany by leciały za przekleństwa itp... Jak dla mnie temat powinien powstać o tym programie i zostać przyklejony ponieważ za tydzień czy kiedyś indziej znów będzie taka sama sytuacja, jakoś nikt na forum nie pyta sie jak otworzyć plik .rec a dlaczego ? bo jest przyklejony temat, a jak otworzyć plik .cam nie ma ...
Mam wyjść ? nie ma sprawy wyjdę zamknę drzwi nawet na klucz...
I jeszcze taki mały dodatek... tacy agresywni są tu niektórzy i rozwydrzeni przez to, że codziennie ktoś na tym forum daje linka do keyloggera pragnąc ukraść komuś przedmioty, wy go jedziecie, że jest taki i taki no ok zgadzam się z tym nie ma sprawy na takiego sobie mówcie co chcecie, ale potem tak samo reagujecie na to jak ktoś czegoś chce, że jest taki sraki i owaki ... wychodzę papa =)