Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2008, 13:15   #3616
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.
No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem