Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel
Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.
|
No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]