Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2008, 15:01   #31
Chammy_Ardi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2008
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 125
Poziom mag.: 68
Domyślny

[quote=Muriel1130;1989896]A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...

Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra...

Dajmy taki [ITEM]Demon Shield[/ITEM]. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... [ITEM]Crown Armor[/ITEM], wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków)

Przyjacielu jak Demon Shield 20k kosztuje to kupuj go masowo i u djinna selniesz za 30k!!!! chodz moim skromnym zdaniem niema chyba az tak wielkiego nooba ktory po trudzie wlozonym w jego zdobycie sprzedalby demonke za 20k
Co do bohow niebede sie wypowiadal bo wiadomo rozne swiaty rozne ceny ale moim zdaniem wiecej jak 35-40k nie powinny kosztowac
Pomijajac fakt ze sie zaliz ze ceny pospadaly to wyobraz sobie ze ja gralem za czasow jak fire axe na ruberze sprzedawalem za 45-50k gsa 180k c armora 35k dragon shielda 10-12k to byly czasy....
Ceny pospadaly bo teraz w zasadzie bardzo latwo zdobyc te itemy a dolna granice zawsze wyznacza cena w sklepie
Ps. Ostatnio widzialem jak 58ED solowal demona sposobem gora/dol strzelajac z Icicle niewiem jak duzo ich tracil na jednego bo niemialm czasu stac i ogladac noobowskiego pojedynku....
Chammy_Ardi jest offline   Odpowiedz z Cytatem