Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin=
shamek ssie ? :OO
pierwsze slysze ...
w pvp
- jeden z najlepszych setupow 2v2 to shaman warrior - easy rating
- na 3v3 shamek raczej nie ma dobrego setupu lecz z priestem i lokiem 2000 da sie wbic(3v3 ensh shaman, holadin i warek - masakra)
- 5v5 tu zaczyna sie moc shamana i elemental build - chain lighting masakre robi, wiekszosc lepszych setupow 5vb5 gra z ele shamanem, a w turnieju arenowym ktory teraz sie odbywa forure robi team 4x elemental shamek i palek holy
w pve
nie wiem bo nie gram pve    ale resto shamanow biora jak najbardziej dla totemow przynajmniej jeden shamek.
Hunter wcale nie jest taki dobry ;p
na 2v2 mm hunter i druid resto daja rade reszta setupow to hunter srednia klasa.
|
Polecam poczytać:
http://forums.wow-europe.com/board.h...Id=10021&sid=1
Bo wiesz, to nie jest normalne że pr0 shamek z 400 resi nie jest w stanie zabić frost maga z rare/epix gear.
Poza tym od shamana w 5v5 czy 3v3 jest wiele lepszych klas. Zresztą jak mówiłeś że PvE nie grasz - tyle dobrze, bo na nic poza resto nie ma tam miejsca. I po drugie nigdzie nie napisałem że resto shamanów nie biorą wiec stfu. Wiem co mówię bo przegrałem shamanem ponad 6 miechów, a ty? Wzorujesz sie na opinii guildmatów, czy też partnerów z A Teamow? Bo jeśliś grał 'mkiem to na pewno zauważył byś ogromną przepaść między nim a innymi profesjami (mowa o ele i ench ofc).
A co do hunta na marksmanship - only pvp, bo w pve nie idzie się w to drzewko.