Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shaolin_ded
pal 29 lvl
70/60 Crown set + vampire shield oczywiście Royal spery
|
Mintwalin cię zadowoli, nie zapomnij wziąć osbidian knife...
Pamiętaj także że z mino archerów leci dużo boltów oraz crossbow więc możesz wykorzystać to jako darmową amunicję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thruel
Poradze sobie z gs'em z takim team'em?
-Knight 28lvl skille 60/60
- i Pallek 25lvl skille 75/60 to ja
I czy knight bedzie mial duzego waste'a?
|
hmm, jak na moje oko kina ma trochę za mały lvl ale ogólnie przeżyje na 1 ale jak 2 wam wylecą to leżycie. Kina obowiązkowo na full def z tarczą i nie bawić się z bronią dwuręczną. Czy waste będzie ? zależy od szczęścia...
Jednak radziłbym pójście na coś innego. 1 dla sportu raczej dacie rade ale hunt chyba nie będzie opłacalny...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artur0
Knight 10 lvl skille 40/40 p set, orcish axe, dark helmet, dwarven shield.
Gdzie exp, a może jeszcze skillować? Jakie skille będe miał na ~~20lvlu jeżeli teraz zaczne expić?
|
Może 50/50 dobijesz do 20 ale chyba nie...
Radzę ci poskillować tak do 60/60 przynajmniej i potem iść poexpić na ghost land. Z obecnymi skillami możesz pobiegać na foldzie.
Oryginalnie napisane przez IceniX
Gdzie mógłbym szybko wbijać lvl, Może być nie wielkie waste byle lvl szedł. Na d liar jakoś słabo idzie-> dużo ludzi, poza tym już 2x tam dedlem przez ludzi którzy luraja po 3-4 dragi w jedno miejsce .
Postac: 60 elder druid 54 mlvl eq:HotM,B Robe, C legs, Boh, Demonka, H Rod(33lvl).Prosze POMÓŻCIE MI
Nie znam się za bardzo na expie dla pacc ale może piraty bo są one wrażliwe na lód i wieże dzinów? może tam spróbujesz...