Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro
Stary, wez wogole sie opamietaj...
Czy ktokolwiek ma szacunek do Orzecha? Przeciez to jest najwiekszy kretyn Furory jak nie calego swiata Tibijskiego. Na czym polegaja jego umiejetnosci? On przeciez zawsze pada. Zawsze. I nie mowcie ze przez neta bo jak sie wbija w trapa na pierwszego, noob go przepycha a ten juz obsrany zamiast go zabic, woli pasc, to wybaczcie, ale taki ktos nie zasluguje na szacunek.
Orzech nie tylko ze jest no-liferem (moze tutaj takie cos jest nie na miejscu. xd) to jeszcze geglawym idiotą ktory jest gotow placic ciezka kase na gierke.
|
Tym oto akcentem udowodniłeś, że nie ma co się liczyć z twoim zdaniem.
@neotheo
Powiem ci tak. Jeżeli dasz ósmemu levelowi w Carlin plate armor, to przez pierwsze 30 sekund będzie twoim bratem. Lecz gdy następnie padniesz, będzie on się cieszył twoim nieszczęściem.
Więc ustalmy jedno. Największy noob w tibi, który miał hacka na demonach ale nie zmienili pasów ( do dzisiaj pompa z tego

), człowiek który zawsze pada i jest zerem, nie ma szacunku do Karasia ;o ? No nie wiem. Ja tam może nie przepadam za Axemasterem albo Xaretą ale mam dla nich szacunek za to co wyprawiali w tibiach 7.4-7.6 7.92
@bartek8808
Faktycznie jesteś prawie królem tego gównianego servera. Hmmm król Bartuś Gówniak. Brzmi ładnie.
[hide] Wiem że moja wypowiedz odnośnie użytkownika "bartek8808" jest co najmniej pozbawiona gustu oraz jakiejkolwiek logiki, jednakże pisząc to jestem już śpiący, a takie posty jak ten: @bartek8808 :
No popieram ;d Karas zaczynal grac ze mna! i ja znacze najwiecej na tym gownianym serwie!!!!!!!!!! denerwują mnie co najmniej jak pytania typu: "Jeżeli pisze outfity dal FACC to czy mogę mieć addon...."