Soul Element
Rekrutacja
Tak wiec zaczynam robić nowego fakea. Fake będzie opowiadał. A niechce mi się pisać, ale wszystkiego sie dowiecie w nie dlugim czasie. Odrazu mowie ze fake nie będzie evul vs doblo i super hercules atakejszyn i etc.
Jak powinno wyglądać zgłoszenie.
Imię - powinno być jakieś japońskie, ale może być inne (zwykle).
Outfit - cos na styl starej japoni, ale ma być to bardziej podchodzące pod fantazy. Oczywiście ma pasować do profesji. Ma być z bronią i bez niej. Nie wymagam chodzenia.
Profesja - tu może nie jest profesja ale styl walki jaki będziecie reprezentować. Każda postać będzie miała określony limit i wybór profesji. Do wyboru -
Alchemik, Zabójca/Ninja, Wojownik, Mag, Summoner, Łowca/Łucznik.
Cechy charakteru - jak sama nazwa wskazuje.
Techniki - proszę mi podawać techniki jakimi będziecie walczyć. Tzn. czary i etc. Proszę tez o podawania wyglądu jak ma wyglądać działający czar albo wrzucić grafikę czaru kolo outa żeby było wiadome.
Historia - wasze pochodzenie i takie tam jak sama nazwa wskazuje xd Nie rozpisujcie się zbytnio ale napisać więcej nie zaszkodzi.
Kogo potrzebuje?
To są postacie jakie potrzebuje.
Mistrza oddziału XXI -
X-Zero -
zywiol do wyboru (energia, wiatr)
Nieznana dziewczynę -
Em0 -
Wiatr
Alchemika - (profesja do wyboru - alchemik xd)
Mistrza piasku -
Alph -
Piasek
Załoga białego pióra:
-
Kapitana -
Speed -
Natura
-
Członek I -
Decharius -
Wiatr
-
Członek II -
Matix -
Ogien
-
Członek III -
Kashek
-
Członek IV -
Kamil bks -
zywiol (ziemia)
Na outy czekam do do następnej środy wiec spokojnie. Tak wiec zapraszam do zgłaszania się. Narazie jest tylko tyle osób do przyjęcia ale z czasem rozwoju fabuły miejsca na bohaterów będą dochodziły. Outy proszę dawać tu ewentualnie na PW.
@Kamil Bks
Te twoje umiejetnosci mi nie pasuja... Moge je nieco zmienic? Jak co to masz ta role ale tak jak powiedzialem zmienie ci umiejetnosci.
@topic
Zglaszac sie! Prolog ukaze sie juz nie dlugo
@down
Chodzi mi o twoje umiejetnosci. Troche sa... takie huyowe i nie pasuja mi. Dam ci cos takiego jak uderzenie toporem o ziemie ktore spowoduje trzesienie ziemi, jakies aury (to beda mieli prawie wszyscy... upsss wygadalem sie >.>) i jakies fajne ci bajery dodam ^^