Kurwa mać miałem gotoweg osta, ale ie swankuje mi i pojawiło się nie mozna wyśwetlić strony ;/ Lekk wcięyty estem wiec nie miacsie z tego co pisze ;p
Napisze jezcze raz z grubsza to co miałem napisać:
@Porki
Jak kupisz skuter daj znać , też mam fajna spraw w sumie
@Szafa
gz lvlu, jestres zajebistym friendem chocia bywalo roznie z mojej stony chociazby ;/ znam cie o BARDZO bardzo dawna jedne z pierwzych kolesi tu poznanych zawsze w porzadku i wogle wem ze wbiojesz pierwszy 200 na danerze polak go go powdzenia zycze
@Romek
Kolejny zarąbisty ziomek, tez od dawn go znam powodznia na mturce

dniedzialku zaczynamy t gowno looknij na forum tibia.com olo chhce od ciebie te soul orby kupic ,
@Roro
Dziwie sie e wogole pisze cos w twoim kiernku to pewnie przez alko , ciszy mnie to ze zaszedles tak daleko szkoda ze sprawy potovzyly sie tak a ne inaczj, szacune ieko odbudowac good luck dla ciebie zawsze ci dobrze bede zyczyl
@Filip
Pamietam poznale m cie jakos 50-60 lbvl razmwALL STARS bylismy potem nie gralem kontakt sie urwal widze ze ladnie daesz rade lvl wogole walnales niezle, good luck oby tak dalej
@wszysy k ktorych zapomnialem gz advenswo itp itd gl dla was aha i jeszcze jedno @Hubertpol czy aki tam masz name jak patrrze na to co pize to huj ni9e strzela jarasz sie ze masz support na czerwno pod nickiem a gowno ci wolno, wogle nc co ty za glupoty piszesz to masakra
Troche sie napiemco zeszta widac po bledach w moim poscie lecomajowka w koncu
Pzdr 3majtasie