Temat: Gta Iv
Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2008, 05:40   #27
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
No to juz wam mowie:

Wersje pirackie zle dzialaja, doczytuja, itp.
Na obu konsolach czasem sa duze spadki fps.
Na ps3 gta 4 sie zawiesza.
Jak narazie nic nie wiadomo na temat wersji PC (prawdopodobnie nie bedzie).
Model jazdy jest troszke "galaretkowaty" i samochody sie bujaja.
Fabula gry super.
Wiekszosc recenzentow daje 10/10.
Gre mozna ukonczyc w okolo 30h+

Jeszcze jakies pytania?

@down: nom, pograj 10h i wyjeb save
1. Spadku fps nie uświadczyłem, a mam już 30% gry i nic takiego sie nie zdarzyło.
2. Gta zawiesza się TYLKO na wersji 60GB (O ironio, na takiej jak moja : ((((((((( ), aby temu zapobiec wystarczy przeinstalować grę (save kopiujesz na pen drive i z głowy). Mi tak na amen, że musiałem ją resetować zawiesiła się 2 razy, więc nie ma tragedii, bo to i tak duże obciążenie dla niej.
3. Samochody trzeba umieć opanować, bo jeśli się jest beznadziejnym kierowcą, to lepiej się w ogóle nie brać za tę grę. Samochody są trudne do opanowania przy większych prędkościach, wystarczy malusieńka hopa, żeby wylądować na dachu. Hamować trzeba z wyczuciem, bo inaczej zablokują się koła i wpadniemy w poślizg, trzeba umiejętnie wchodzić zakręty itp itd.
4. Fabuła jest PRZEMADERFAKERMEGAWYPASIONA ;o
Ta gra naprawdę wciąga. W dniu premiery grałem w nią od 16:00 do 01:30 (2h przerwy na tv, 1h na jakies pierdoly), w środę od 13:00 do 18:30, a dzisiaj grałem już od dziesiątej z drobnymi przerwami na kompa i skończyłem dopiero po 16, jak wychodziłem na koncert. Po koncercie wróciłem i od 21 gram z ziomkiem do teraz - gramy po misji. Pewne zwroty akcji w fabule są zupełnie niespodziewane, aż sam się zdziwiłem, chociaż we wszystkich serialach typu CSI przewiduję zakończenie ;d
Btw, silnik fizyczny Euphoria sprawuje się świetnie, ale grając we dwóch można mieć napady śmiechu, jak widzi się murzyńskich grubasów ochroniarzy, którzy po trafieniu wypadają za barierkę i sami się zabijają. Po prostu jak jest się w gronie większym niż 1 osoba, to rag doll jest przezabawny ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karl0ss Pokaż post
Mam GTA IV na PS3. Rzadnych ścin (PS3 60 gb). IMO. warto było wydać te 250 zł. Gameplay i dialogi są poprostu świetne. Nie wiem jak na Xboxie (pdobnosz też) ale widać "schodki", "ząbki" czy jak kto woli, ale naszczęście "tylko" na samochodach.

Pozdrawiam
@Tompior
Ta, słyszałem że na PS3 nie ma pełnego Hd (640p chyba).
Poczucie humoru Nika jest świetne, więc i dialogi też. Schodki owszem, są tylko na samochodach, ale nie przeszkadza to w rozgrywce - wystarczy popatrzeć na poprzednie części i nie ma już żadnych ale
Tak przy okazji, strasznie denerwuje mnie to, że przyjaciele dzwonią do mnie (w grze) i chcą wyjść akurat wtedy, jak biorę/robię misję i nie mogę z nimi nigdzie iść ;s
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem