odrazu mówie nie patrzecie na nick "fathit" bo ostatnio jak mi Herager użyczył konta to już niektórzy kilo budyniu i ooo ahhh Cato to Herager, no coś pojebane i konta nie działają ... tylko stare chodzą ok, przynajmiej mi
ej ja wam radze uważać co piszecie tu czuwa pewien player Pawelosso_14 to jest taki kozak że afff dobra n/c
kłóccię się ile wlezie

a no i ja be asslicker, frajer, moja mama i tata... wiem, zaraz tak ktoś napisze to w stylu użytkowników tego forum itp ok spoko
gz wam nie napisze bo to strasznie kontrowersyjne, wychodzi że asslicker i te sprawy
w sumie trochę się nudzę i dlatego tu pisze
a tak poza tym co up to chciałem wam zaproponować OTS(danera war) hoster by się znalzł myśle o Georgesso hehe nie no jak bedzie chiał to mógłby hostować mapką już się zajme już właściwie jest jedyne co zostało to wybalansować postacie

i rzecz najważniejsza postacie z Danery których jak narazie nie mamy a wiem że kiedyś był taki ots jakiś "yannick" czy jakoś tak hostował go ale on też już niema, to tylko jedno małe pytanko.
Ma ktoś postacie z danery?

na jakichś tam forach są ale pobrałem dwa rary i avast omało mi kompa nie rozsadził więc zrezygnowałem
jest jeszcze jeden taki kolo który stawiał ots(jordan ots się nazywał) no i jakby mógł to niech napisze do mnie na priv albo w tibi, on chyba się na tym zna więc można by było postawic jakiś siuuupny otsik

albo rpg(każdy będzie mógł się wykazać) ale to chyba jakiś br czy tam swe musiał by się zająć hostowaniem

neostrada może tego nie wytrzymać czy tam te polskie lany itp
ok tyle, sorry że tu pisze
bye
Cato~
uhahaha jak ja kocham tak pisać

sobie pisze co sobie myśle a rozprawki to ni chuja ;/ i wogóle to miała być wypowiedz na 3 linijki ale to forum jest tak pojebane że 3 razy mi się skasowało musiałem się rozpisac

pojeb jestem i tyle ;/ w chuj ;/
pozdro psycha

ty też tak lubisz hahaha

i porki też ostatnio przyszalał

ale nuda